Diensten

Het onderhouden van je motorblok is een belangrijk onderdeel van je wagen. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres. Links zie je een menu met de verschillende diensten. Klik op een onderdeel voor meer info.

Tijdens het reviseren wordt de cilinderkop voorzien van nieuwe klepzittings, klepgeleiders en nieuwe kleppen.  Ook wordt het onderblok aangepakt. Naast dat wij alle soorten diensten leveren op het gebied van motor revisie, kun je bij ons terecht voor andere onderdelen.

Zo leveren wij namelijk ook alle soorten turbo’s, startmotoren en dynamo’s. Naast bovenstaande onderdelen leveren wij ook nog verstuivers.

Naast al het onderhoud aan motoren van onze klanten, kunnen wij ook wedstrijdmotoren voor je realiseren. Wij bouwen veelal wedstrijdmotoren met veel vermogen.

Er zijn gevallen bekend waarbij er niet een auto gebracht wordt, maar alleen het motorblok ervan (of daar een deel van). Wij kunnen bieden nu echter ook een haal- en brengservice aan. Wij halen het motorblok op (of de gedemonteerde koppen ervan) en brengen deze ook weer terug.